Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Φωτιά έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο στη Πλ.Αλεξάνδρας από το κόσμο του Ολυμπιακού, για τον αγώνα της 04/11 στο Βέλγιο κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης.
Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο, ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί να σημάνει τη πρόκριση του Θρύλου μας στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος των αγώνων!
Λογικό είναι λοιπόν ο κόσμος να θέλει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να πανηγυρίσει μέσα στο Βέλγιο τη πρόκριση. Αρχικά ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει 1.600 εισιτήρια, αλλά επανήλθε με αίτημα για άλλα 400, κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στο πλευρό του θα ξεπεράσει τις 2.000,ενώ να μη ξεχνάμε και τους ομογενείς απο το Βέλγιο και τις γύρω χώρες που θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν εισιτήρια απο τα εκδοτήρια της Σταντάρ Λιέγης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :