Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΥΠΟΘΕΣΗ "DERBYSHIRE"


Κανονικά, σήμερα θα επέστρεφε από την Αγγλία ο Matt Derbyshire αλλά σε επικοινωνία με το ιατρικό team του Ολυμπιακού ενημέρωσε ότι δεν έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες εξετάσεις και των κύκλο των προγραμματισμένων επαφών που είχε προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημά του. Λογικά, θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, ή στις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Στην Αγγλία και συγκεκριμένα σε κλινική του Leeds, o Matt έκανε ένεση για το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί. Τον παίκτη συνοδεύει άνθρωπος από το φυσικοθεραπευτικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Από την αρχή της σεζόν έχει γίνει χαμός με την υπόθεση του Άγγλου φορ.

Ο παίκτης έφτασε μέχρι και το Βέλγιο μετά απο σχετική άδεια που του έδωσαν στον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής πήρε πρόγραμμα αποκατάστασης από το γιατρό που τον είδε, μόνο που δε μπορεί πλέον να τον βρει στο...τηλέφωνο.

Ο Μatt,προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά για να του πει ότι συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις, αλλά ο Βέλγος γιατρός δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα που του κάνει ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Όπως και να έχει, ας μη περιμένουμε να δούμε τον Matt Derbyshire στα γήπεδα μέσα στο 2009...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :