Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ENTONO EΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΝΟ ΗUMBERTO SUAZO


Στο Μεξικό είναι στραμμένα τα μάτια των υπευθύνων του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ. Πρώτος στόχος ήταν και παραμένει ο Adriano, αλλά για κάθε ενδεχόμενο οι Πειραιώτες φροντίζουν να καλύψουν τα νώτα τους. Ο Χιλιανός φορ Umberto Suazo της Monterrey του Μεξικό είναι ο παίκτης που αρέσει στο τμήμα σκάουτινγκ και όλοι στο λιμάνι μιλάνε για εξαιρετική περίπτωση.

Τόσο εξαιρετική που στον Ολυμπιακό μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου Χιλιανού, προκειμένου να προλάβουν το ενδιαφέρον αρκετών Ευρωπαϊκών συλλόγων που επίσης τον παρακολουθούν.

Ο ίδιος για το ενδεχόμενο να έρθει στην Ευρώπη πιστεύει πως έφτασε η ώρα για να κάνει το άλμα στη καριέρα του και είναι απόλυτα θετικός.

Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη περίπτωση, αν και χθες επισήμως διέψευδαν ξανά όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για πολύ καλό επιθετικό που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Ο Umberto Suazo αγωνίζεται στην Monterey από το 2007 έως και σήμερα, όπου σε 76 συμμετοχές έχει πετύχει 40 γκολ.
Eίναι 39 φορές διεθνής με την ομάδα της Χιλής και έχει πετύχει 17 γκολ.
* Πρόκειται για περιφερειακό επιθετικό και σε καμία περίπτωση δεν είναι ο φορ που θα γεμίσει την αντίπαλη περιοχή,όπως ζητάει ο Ζίκο. Το ύψος του είναι 1,71 m, διαθέτει όμως πολύ καλό άλμα.
.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ :

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :