Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΣΤΗ FIFA ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο NERI CASTILLO


Στη FIFA είναι πολύ πιθανό να προσφύγει ο Neri Castillo το Δεκέμβρη, με σκοπό να μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ.

Ο αδελφός του Νeri δήλωσε στη μεξικάνικη εφημερίδα "El Sol del Mexico":

«Λόγω της υγείας των γονιών μας θέλουμε να φύγουμε απ' την Ουκρανία, αλλά ο πρόεδρος της Σαχτάρ μας έχει πει ότι δεν πουλάει τον Neri. Δεν ήταν απόφαση του Castillo να φύγει απ' τον Ολυμπιακό, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν.

Μετά τις εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα, η αξία του εκτοξεύτηκε. Παρότι έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Μεξικού, ο Νeri «σκοτώθηκε» με τους δημοσιογράφους εκεί. Από όσο ξέρω, κανείς Μεξικανός παίκτης δεν αγοράστηκε για 20 εκατ. ευρώ και θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός σ' αυτό.

Μόλις λύσουμε τα προσωπικά μας θέματα, θα πάμε στο Μεξικό, θα δώσουμε μία συνέντευξη Τύπου και θα αναφερθούμε σε όλα αυτά. Καμία ομάδα απ' το Μεξικό δεν τον έχει προσεγγίσει. Όταν ακούω για ενδιαφέρον της Τσίβας ή άλλων ομάδων, γελάω. Θέλουμε ο Νeri να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και να είναι ενεργός.

Έχουμε μιλήσει πάνω από 10 φορές στον πρόεδρο της Σαχτάρ. Τώρα σκεφτόμαστε να κινηθούμε το Δεκέμβρη μέσω της FIFA, επειδή αρνούνται στον Neri το δικαίωμα στην εργασία, παρότι εκείνος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Το μελετάμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :