Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Ο Α.MANCINI, ΦΕΥΓΕΙ FAX ΓΙΑ DIEGO SOUZA


To σήριαλ του καλοκαιριού επιστρέφει ; Προτάθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακό ο Amantino Mancini που συνεχίζει να είναι εκτός πλάνων Jose Mοurinho στην Ίντερ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον ο παίκτης δεν είναι αρνητικός εξαιτίας της παρουσίας του Ζίκο στον ερυθρόλευκο πάγκο, ενώ και ο Ζίκο εκτιμά πολύ την αξία του σαν ποδοσφαιριστή.
Είναι μία περίπτωση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει δυνατά. Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν ο διακαής πόθος του Σωκράτη Κόκκαλη το καλοκαίρι, η επαφή με την Ίντερ έγινε, τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης ήταν απολύτως ευνοϊκά, αλλά η μεταγραφή χάλασε από την αρνητική στάση που κράτησε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στο ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

- Fax προς τη πλευρά της Palmeiras θα φύγει (αν δεν έφυγε ήδη...) από τη πλατεία Αλεξάνδρας, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες για την απόκτηση του Diego Souza.

Η πρώτη προσέγγιση, λογικά, θ'αφορά την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :