Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ SAO PAOLO...


Ραντεβού με ανθρώπους της Palmeiras και της εταιρείας "Traffic" που έχει τα δικαιώματα του Diego Souza αλλά και του Cleiton Xavier (δείτε τη σχετική μας ανάρτηση από 12/11 (http://olympiacos-blog.blogspot.com/2009/11/kai-o-cleiton-ribeiro-xavier.html) είχε χθες μάνατζερ που ενεργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού στο Sao Paolo της Βραζιλίας.

Στην πρώτη κουβέντα, έγινε σαφές ότι επιθυμία του Ολυμπιακού είναι ν'αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή . Τονίστηκε όμως ότι τα 10 εκατ. ευρώ που ζήτησαν αρχικά οι Βραζιλιάνοι για την παραχώρησή του είναι ένα ποσό που δεν μπορεί να δώσει ο Ολυμπιακός.

Αυτή τη φορά οι Βραζιλιάνοι δείχνουν πιο διαλλακτικοί στο ύψος της μεταγραφής, κάτι που κάνει τους Πειραιώτες να αισιοδοξούν. Πάντως, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι σίγουρα η υπόθεση είναι περίπλοκη.

Τα δικαιώματα του παίκτη είναι...χωρισμένα!
Ο Diego Souza, όπως και ο Cleiton Xavier,ανήκουν σε ένα ποδοσφαιρικό παρακλάδι της Traffic, την Deportivo Brasil.
H συγκεκριμένη ομάδα δεν επιτρέπεται να έχει το σύνολο των δικαιωμάτων ενός παίκτη καθώς έχει μόνο ακαδημίες, μέρος αυτών έχει μεταβιβαστεί στη Βaueri, την οποία ελέγχει η γνωστή εταιρεία μάνατζερ.

Eδώ να σημειωθεί ότι στη μεταγραφή έχει εμπλακεί προκειμένου να διευκολύνει τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, ο Ουρουγουανός μάνατζερ, Juan Figer.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :