Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 5,5 ΕΚ Η MANCHESTER ΓΙΑ BEN ARFA


Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι το ραντεβού που είχε ο ατζέντης και νονός του Ben Arfa με τη Manchester United ήταν περισσότερο διευκρινιστικού χαρακτήρα, αφού οι Άγγλοι δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε κίνηση αγοράς του 22χρονου Γάλλου, αλλά ο βρετανικός Τύπος δεν αποκλείει τίποτα! Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θεωρεί ότι μπορεί ενδεχόμενη πρόταση της Manchester να φτάσει αυτήν του Ολυμπιακού...

Σύμφωνα με τη «News of the World» η Manchester μπορεί να υποβάλει πρόταση τον Ιανουάριο ύψους 5 εκατ. λιρών (περί τα 5,5 εκατ. ευρώ) για τον Ben Arfa, όπως αναφέρουν πηγές της εφημερίδας απ' τη Γαλλία. Ακόμα και αν συμβεί αυτό, όπως σας ενημερώσαμε απο χθες, ο σκοπός της Αγγλικής ομάδας είναι να τον δανείσει σε άλλο σύλλογο για 6 μήνες,κάτι που δε βρίσκει θετικό τον ίδιο τον παίκτη : «Ο Ben Arfa μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική περίπτωση, αφού η Manchester έχει μείνει ενθουσιασμένη απ' την παρουσία του Γκαμπριέλ Ομπερτάν, τον οποίο απέκτησε απ' την Μπορντό και θεωρεί ότι ο Ben Arfa μπορεί να αποδειχθεί ανάλογη περίπτωση», σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι ήδη ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί για την απόκτησή του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :