Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΕΙΡΙΣΟΝ : ''O Κεϊρίσον θα μείνει στην Πορτογαλία''


Ο ατζέντης του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού κάνει σαφές ότι είναι δύσκολο τη δεδομένη στιγμή να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος από την Μπενφίκα, αλλά ξεκαθαρίζει πως «βλέπουμε του χρόνου».

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο Κεϊρίσον ψάχνει ομάδα που θα του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής, καθώς η Μπενφίκα δεν επιθυμεί να παρατείνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την Μπαρτσελόνα, ο μάνατζέρ του, Μαλάκιας Ναόρ, ξεκαθαρίζει στο exedrasports.gr ότι «ο Κεϊρίσον θα μείνει στην Πορτογαλία. Εχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα και δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Ρωτήσαμε τον εκπρόσωπο του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού εάν κάποιος από τον Ολυμπιακό έχει επικοινωνήσει μαζί του και εάν ο ίδιος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. «Κανείς δεν μου έχει κάνει κρούση, αλλά έχω διαβάσει στο ίντερνερ ότι ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Κεϊρίσον».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :