Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΡΥΛΟ Ο JOVANOVIC


Στη Σταντάρ Λιέγης ο κόσμος άρχισε να καταφέρεται εναντίον του Milan Jovanovic , θεωρώντας εκείνον και τον προπονητή Laszlo Boloni ως κύριους υπαίτιους της κακής πορείας της ομάδας στο Bελγικό πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρώπη εξακολουθεί να παραμένει περιζήτητος o Σέρβος άσος.
Η Βαλένθια και η Μπέρμιγχαμ κάνουν ό,τι μπορούν για να εξασφαλίσουν από τώρα την υπογραφή του, αλλά όπως τονίζει ο ατζέντης του Zoran Stojadinovic δεν υπάρχει καμία βιασύνη στη λήψη απόφασης :

«Ο παίκτης θέλει να αποφασίσει με ηρεμία για το μέλλον του. Τώρα σκεφτόμαστε αρκετές προοπτικές και δεν έχει ακόμα αποφασίσει πού θα είναι ο επόμενος προορισμός του. Ο Milan θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει σχέδιο και δεν σκέφτεται αποκλειστικά τα χρήματα».

- Οι δικές μας πληροφορίες για το θέμα λένε τα εξής :

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιμένουν πως το δικό τους ενδιαφέρον εξακολουθεί να κερδίζει τον παίκτη, ο οποίος περιμένει την τελική πρόταση από τον Πειραιά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα τον Ιανουάριο. Η προεργασία συνεχίζεται από τη μεριά των ανθρώπων του Ολυμπιακού προς αυτή την κατεύθυνση και αν κριθεί πως αυτός τελικά θα είναι η μία επιλογή στη θέση του μεσοεπιθετικού -κάτι που δείχνει πιο πιθανό από ποτέ αυτή την ώρα- τότε θα γίνει και η κρούση.
Η υπόθεση "Jova" έχει κερδίσει πόντους εξαιτίας της θετικής διάθεσης που δείχνει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και σε κάθε ευκαιρία το αφήνει να διαρρεύσει.
Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον οποίο είναι πασιφανές ότι κάνει "κλικ" ο Jovanovic και συνεργάτες του προέδρου επιμένουν πως η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη για λογαριασμό τους.


Ίσως όλη αυτή η δυσαρέσκεια που βγαίνει προς το πρόσωπο του 28χρονου Σέρβου από τη πλευρά της Σταντάρ Λιέγης, αλλά και τα λόγια του μάνατζέρ του να δείχνουν περισσότερα απ'ότι πιστεύουμε...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :