Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο LUA LUA


Ένας αγαπημένος παίκτης της ερυθρόλευκης εξέδρας είναι στο δρόμο της επιστροφής. Ο Lomana Lua Lua είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, αφού τ'όνομά του βρίσκεται αρκετά ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ζίκο.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός, έχει μείνει ελεύθερος και δεν χρειάζεται να ξοδευτούν τεράστια ποσά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Επίσης, θα μπορέσει να πλαισιώσει στην επίθεση τόσο τον Μήτρογλου, όσο και τον Ντιόγκο και Ντάρμπισιρ όταν επιστρέψουν στην ενεργό δράση, ενώ παράλληλα, έχει την δυνατότητα να καλύψει το κενό και στην αριστερή πτέρυγα.

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στο λιμάνι είναι δεδομένη.

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει ανάψει ακόμη το πράσινο φως, είτε γιατί περιμένει κάτι καλύτερο, είτε γιατί δεν έχουν καμφθεί τελείως οι αντιρρήσεις για τον χαρακτήρα του.

Οι δικές μας πληροφορίες πάντως , λένε ότι ο παίκτης θα πιάσει σύντομα λιμάνι γιατί με αυτό τον τρόπο το budget θα παραμείνει -σχεδόν- αναλλοίωτο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στο "μπαμ" που έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :