Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ


Δηλώσεις έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μόλις προσγειώθηκε η αποστολή της ομάδας μας στο Μπιλμπάο :

«Έχουμε ετοιμαστεί να παίξουμε καλό μπάσκετ και να μάθουμε να παίζουμε μέσα σε δύσκολες έδρες. Αυτές τις συνθήκες ξέρουμε ότι θα τις αντιμετωπίσουμε εδώ και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη όπου θα μας δώσει ένα προβάδισμα για την συνέχεια αν και θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και καλός κάθε μέρα. Τα παιχνίδια στο ΤΟΡ 16 είναι όλα δύσκολα, δεν υπάρχει ομάδα που θα είναι εύκολη και ιδίως σαν την Ταού η οποία για ένα σουτ δεν ήταν πρώτη στον όμιλο της μέσα σε ένα όμιλο που ήταν δυνατές ομάδες και αυτό σημαίνει πολλά. Εμείς ,όμως, ήρθαμε προετοιμασμένοι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κερδίσουμε.

Η Ταού είναι μια ομάδα η οποία όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία 6-7 χρόνια είναι μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και έχει ένα τρόπο δουλειάς, βρίσκεται πάντα σε υψηλό επίπεδο και νομίζω ότι αυτό είναι το πρωταρχικό που πρέπει να δώσουμε προσοχή, ότι είναι μια καλή ομάδα με όποιους παίκτες κι αν έχει στην σύνθεση της, πόσο μάλιστα και με ένα παίκτη που σίγουρα θα θέλει να έχει καλή απόδοση και να βοηθήσει την Ταού να φτάσει στον αντικειμενικό της στόχο που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.
- Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε την ίδια προσοχή. Σίγουρα όλα τα παιχνίδια σου δίνουν την ευκαιρία να μάθεις κάτι ακόμα περισσότερο και να είσαι καλύτερος την επόμενη φορά. Θέλω να πιστεύω ότι εμείς αυτή την στιγμή μια εικόνα καλύτερη από ότι είχαμε πριν και συνεχίζουμε να την βελτιώνουμε και αυτό είναι καλό για εμάς. Δεν θεωρώ ότι αν ξεκινούσαμε με κάποιον άλλο αντίπαλο θα ήταν πιο εύκολα γιατί όλες οι ομάδες στο ΤΟΡ 16 είναι επικίνδυνες και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό πάντα κινδυνεύεις να χάσεις».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :