Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...


Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης κορυφής που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ διέψευσε επισήμως τα σενάρια περί αποχώρησης του Σωκράτη Κόκκαλη. Μπορεί να υπήρχε η σχετική πληροφόρηση ότι το «αφεντικό» του συλλόγου ετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση, ωστόσο από τη διοίκηση τόνισαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ακόμη, υπήρξε ενημέρωση ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που θα κοπεί την
Παρασκευή στου Ρέντη (13:30). «Η ΠΑΕ συνεργάστηκε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για θέματα αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά», είπαν χαρακτηριστικά από τη διοίκηση. Νωρίτερα και για περίπου δύο ώρες (12:30-14:30) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο Σωκράτης Κόκκαλης, που είχε συνάντηση με τους Χρυσικόπουλο-Θεοδωρίδη.

Οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή ανέφεραν ότι ο πρόεδρος διέταξε τη σύσκεψη με σκοπό να ανακοινώσει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου, οι οποίες συμπεριελάμβαναν και το σενάριο αποχώρησής του από την ΠΑΕ. Ωστόσο, από τη διοίκηση το διέψευσαν, τουλάχιστον το τελευταίο, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποφασίστηκαν κάποια πράγματα για το «αύριο» του συλλόγου.

(Πηγή : sportdog.gr)
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :