Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ


Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών θα πάει την Τρίτη ο Κώστας Μήτρογλου προκειμένου να περάσει από εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού στη μύτη μετά από χτύπημα από τον Φερνάντες στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα, ρεπό είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τους τραυματίες ωστόσο, πλην των Ντουντού και Ντιόγκο, να συνεχίζουν κανονικά τα προγράμματα αποκατάστασης. Οι Ζεβλάκοφ, Ντομί ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ενώ ο Ντάτολο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα (17:00) της Τρίτης, όπου και θα ξεκινήσουν και την προετοιμασία τους ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

(Πηγή : sportdog.gr)
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :