Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΗ ΓΙΑ ....ΔΙΕΥΚΟΛΥNΣΗ!!!!


Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Σωκράτη Κοκκαλη, είναι η είσοδος των ανθρώπων του Λαυρεντιάδη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Έτσι θα πρέπει να φύγουν-απομακρυνθούν κάποια άτομα μέσα από το διοικητικό συμβούλιο .

Σύμφωνα με δημοσιεύματά αρκετό καιρό ο κ. Κώστας Μπαρμπής, πρόεδρος της ΠΕΦΟ και χρόνια μέλος στα διοικητικά συμβούλια, έχει θέσει την παραίτηση του στον Σ. Κόκκαλη , προκειμένου όπως λέει να έρθουν νέα πρόσωπα. Η παραίτηση του δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και ήταν ένα από τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Ο κ. Μπαρμπής εξέφρασε την επιθυμία του προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση και να αφήσει μια θέση κενή, για να μπουν άνθρωποι του κυρίου Λαυρεντιάδη (μπορεί και ίδιος).


Υ.Γ.1 Όπως φαίνεται η είσοδος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη είναι σίγουρη στον Ολυμπιακό και άρα περιμένουμε να δούμε το ποσοστό και πόση δύναμη θα έχει η συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :