Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΡΝΕΣΤΟ!


Το θέμα της επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε στο λιμάνι,δείχνει να υλοποιείται με αργά αλλά σταθερά βήματα.

Επιβεβαιωμένες πηγές από την Ισπανία αναφέρουν ότι στις επόμενες μέρες, και ύστερα από τις διερευντικές επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλεύρες, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος ετοιμάζει ταξίδι για την Ισπανία όπου θα συζητήσει με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα μιας νέας ενδεχόμενης συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Βαλβέρδε είναι ενήμερος για το κάθετι που συμβαίνει στο Ρέντη, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει εντοπίσει μέχρι τώρα είναι η έλλειψη ταχύτητας της ομάδας και αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα θελήσει να διορθώσει, αν και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επειδή όμως, δεν κρατάει το μαγικό ραβδάκι,και επειδή το ρόστερ είναι κραυγαλέα ελλιπές, οι άνθρωποι των νταμπλούχων κάνουν και τις πρώτες κινήσεις στο μεταγραφικό μέτωπο.

Στην κορυφή της λίστας ο νεαρός τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων ,Αστέριος Γιακουμής, που παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, στο λιμάνι δε θέλουν να τον χάσουν με τίποτα, μιας και τον θεωρούν πολύ καλή περίπτωση.

Από εκει και πέρα, μέχρι και οι Αργεντίνικες...πέτρες στην Αθήνα γνωρίζουν ότι ο Νάτσο Σκόκο το καλοκαίρι πιάνει λιμάνι, αφού δε δέχεται ούτε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Ήδη, από χθες έχει κυκλοφορήσει ότι ο ποδοσφαιριστής το είπε ευθέως στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ότι πάει στον Ολυμπιακό.


Το καλοκαίρι λήγουν 10 συμβόλαια στον Ολυμπιακό και η κάθε περίπτωση θα περάσει από κόσκινο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό,στην περίπτωση που χαθεί το φετινό πρωτάθλημα και δεν γίνει κανένα...θαύμα στη Γαλλία, ελάχιστα απ'αυτά τα συμβόλαια θα ανανεωθούν. Ο πλεόν σίγουρος για ανανέωση αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι ο Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός έπεισε πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμών, ενώ σιγά σιγά αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του και στο λιμάνι θεωρούν -και όχι άδικα- ότι μπορεί να είναι ένας από τους επιθετικούς του νέου Ολυμπιακού.

* Πληροφορίες μιλάνε για πρόταση της εταιρείας "Traffic" ύψους 3 εκ ευρώ, για την απόκτηση του 35% των δικαιωμάτων του Λουίς Ντιόγκο. Παράλληλα, έχουν κάνει και προτάσεις για ανταλλαγή με άλλους Βραζιλιάνους παίκτες, αλλά γι'αυτό το σενάριο δεν δείχνουν ενδιαφέρον στον Πειραιά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :