Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Η κρισιμότητα του αγώνα με τον Ηρακλή είναι μεγάλη, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τις δυσκολίες που τους περιμένουν και τα… μπλόκα που έχουν στήσει στο Καυτανζόγλειο οι άλλοι. Για αυτό και άπαντες στον Ολυμπιακό είναι σε εγρήγορση. Έτσι, για τον αγώνα με το «γηραιό», στη Θεσσαλονίκη, θα ταξιδέψει και ο Γιάννης Χρυσικόπουλος.

Ο διευθυντής της ΠΑΕ έτσι, θα είναι κοντά στην ομάδα, έστω και την Κυριακή, αφού τότε θα αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Θα δει τον αγώνα από το μπουθ που έχει παραχωρήσει η διοίκηση του Ηρακλή, μαζί με άλλα «ερυθρόλευκα» μέλη, ενώ με την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Άλλωστε, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, δεν έχει χάσει παιχνίδι των «ερυθρολεύκων».

Στις σημερινές δοκιμές ο "Μπόσκο" έβαλε το Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Πάντο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ραούλ Μπράβο. Στη μεσαία γραμμή, χάνει την θέση του ο Λεντέσμα και η τριάδα θα αποτελείται από τους Στολτίδη, Τοροσίδη και Μαρέσκα. Στην επίθεση θα αγωνισθούν οι Ζαϊρί δεξιά, Λούα Λούα αριστερά και Ντάρμπισιρ στην κορυφή.

Για κάθε ενδεχόμενο ο Μπάντοβιτς έκανε και κάποιες αλλαγές. Έβαλε αριστερά το Λεονάρντο και έφερε δεξιά το Λούα Λούα αντί του Ζαϊρί. Αντικατέστησε τον Ντάρμπισιρ με τον Μήτρογλου, ενώ και ο διαπρέψας με την εθνική ελπίδων Γιάννης Παπαδόπουλος πήρε τη θέση του Μαρέσκα.

Στο... μέτωπο των τραυματιών, ο Ντάτολο έκανε θεραπεία ενώ ο Ντουντού ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο, ενώ ατομικό έκαναν οι Ντομί και Ντιόγκο. Την αποστολή για το Καυτανζόγλειο απαρτίζουν οι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο στις 13:30 και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :