Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ 2,5 ΕΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΣΑΛΚΕ ΓΙΑ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!


Ο "θόρυβος" για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο από τις εμφανίσεις που έχει κάνει κυρίως με τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας είναι μεγάλος και αυτό έχει αποδειχθεί από το πλήθος σκάουτερ που τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Ειδικά στους δύο τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού που έπαιξε βασικός, με Πανθρακικό και Άρη πολλά μάτια ήταν στραμμένα πάνω του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Γερμανική Σάλκε έχει καταθέσει ήδη πρόταση ύψους 2,5 εκ ευρώ στον Ολυμπιακό! Στην Σάλκε ανήκει ακόμα ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Βασίλης Πλιάτσικας και όπως δείχνει το πράγμα οι Γερμανοί παρακολουθούν αρκετά στενά την Ελληνική αγορά.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει τάσης φυγής, αλλά είναι δεδομένο ότι θέλει να παίζει περισσότερο. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει σε ένα χρόνο και ο Ολυμπιακός πρέπει ν'αποφασίσει τι θα κάνει. Μην ξεχνάμε τα πολύ καλά λόγια του Ρέντναπ της Τότεναμ για τον υψηλόσωμο στόπερ...Πρόταση μπορεί να μην έχει φτάσει βέβαια από τα "σπιρούνια", αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει και αυτό;

Σε πρώτη φάση, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, διαφορετικά ο παίκτης από τον ερχόμενο Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του σαν ελεύθερος, και δεν είμαστε να αφήνουμε παίκτες με ταλέντο να φεύγουν με αυτό τον τρόπο... Αν ο Κυριάκος προτιμήσει την μη ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μας, τότε ο Ολυμπιακός θα τον πουλήσει άμεσα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :