Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΤΕ ΚΑΜΑΡΓΚΟ


Διερευνητική επαφή για τον Ντε Καμάργκο της Σταντάρ Λιέγης έκανε ο Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους του παίκτη.

Ο Ντε Καμάργκο είναι 27 ετών, Βραζιλιάνος στην καταγωγή αλλά έχει αποκτήσει Βέλγικο διαβατήριο και μάλιστα έχει κάνει το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα του Βελγίου το 2009. Δύσκοκλα πάντως θα προχωρήσει η περίπτωση του, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπλάκμπερν, η Στόουκ (ήδη απορρίφθηκε ως μικρή η οικονομική της πρόταση) , η Γκλάντμπαχ , ακόμη και ο...ΠΑΟΚ. Πάντως, τον παίκτη βλέπουν κι άλλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και από την Μπουντεσλίγκα.


Ο παίκτης καλύπτει σίγουρα θέσεις που θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός, κυρίως στον άξονα, αφού μπορεί ν'αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία τόσο σαν δεκάρι , όσο και σαν κρυφός επιθετικός. Μέχρι και αμυντικό χαφ έχει αγωνιστεί σε κάποιους αγώνες της Σταντάρ Λιέγης. Πάντως, ο παίκτης επιθυμεί κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα από το Ελληνικο, και όπως λένε οι εκπρόσωποι του παίκτη, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που τους χτύπησε την πόρτα, και όχι αυτοί...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :