Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΗΣ...ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ!


Διακοπές για το Πάσχα στην Ποντγκόριτσα έκανε ο Σλάβκο Βράνιες και αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη του Μίλος Τεόντοσιτς καθώς και στην επικείμενη κόντρα με τον Ολυμπιακό στο Παρίσι. Αρχίζουν και βγάζουν γλώσσα οι...Παρτουζάνι, και μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει, αφού το ενδεχόμενο να τους υποτιμήσουμε ήταν ορατό.

Στη συνέντευξή του λοιπόν ο Μίλος Τεόντοσιτς , έλεγε : «Θα κερδίσω την Παρτιζάν για τον Αστέρα και τους Delije».

Ο Βράνις λοιπόν, απάντησε : «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του. Εγώ απλά θα υπενθυμίσω στον Μίλος ότι και πριν από το ματς για την κανονική σεζόν στη ''Χάλα Πιονίρ'' έλεγε ακριβώς τα ίδια. Προφανώς όλοι θυμούνται πώς έληξε εκείνο το ματς».

Mάλιστα...Λοιπόν,ναι...ο αγώνας στην "Χάλα Πιονίρ" έληξε 86-80 υπέρ της Παρτιζάν.

Για πες μας τώρα..."ψηλέ", πόσο έληξε ο αγώνας στο ΣΕΦ; Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν, 81-60 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, και αν εξαιτίας του ύψους σου έχεις μεγάλη γλώσσα, ο Μίλος κα η παρέα του θα σου την κόψουν στις 7/5...

Και συνεχίζει ο σέντερ της Παρτιζάν, που...δεν προκαλεί :

«Εμείς δεν εκτοξεύουμε απειλές σε κανέναν. Απλά θα έλεγα ότι δεν θα με ενοχλούσε καθόλου η επανάληψη στο Παρίσι του σεναρίου που γράφτηκε στο Βελιγράδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς δείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχει ομάδα που να είναι αήττητη και... άθικτη. Προετοιμαζόμαστε για το ματς και βλέπουμε τι θα γίνει».

Tα όνειρα είναι τσάμπα...

Οταν η κουβέντα ήρθε στους οπαδούς και τη δήλωση του Τεόντοσιτς, ότι οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα είναι μαζί με αυτούς τους Ολυμπιακού οι καλύτεροι στον κόσμο, ο Βράνιες χαμογέλασε.

«Είναι καλύτεροι από αυτούς της Παρτιζάν. Ούτε ήταν ούτε θα είναι ποτέ. Ακόμη και όταν οι ''Γκρόμπαρι'' κοιμούνται, είναι καλύτεροι. Ολη η Ευρώπη μιλά για την ατμόσφαιρα που έχει στα παιχνίδια της η Παρτιζάν και είναι περιττό να κάνω εγώ κάποιο επιπλέον σχόλιο» απάντησε ο Βράνιες, ο οποίος όπως και οι συμπαίκτες του δεν σταματούν να ονειρεύονται.

Την απάντηση στη σύγκριση θα την πάρεις στο Μπερσί... Μίλα τώρα που μπορείς...

Στη συνέχεια, την σκυτάλη πήρε ο εισπράκτορας της καρπαζιάς (από τον Γουντς) , Ντέγιαν Τομάσεβιτς :

«Γνωρίζω καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Η Παρτιζάν όμως μπορεί να κερδίσει τους πάντες.Περιμένω να πάνε στο Παρίσι πολλές χιλιάδες φιλάθλων διότι με τον κόσμο στο πλευρό της η Παρτιζάν είναι ανίκητη. Φέτος έκανε θαύμα, κάτι ανεξήγητο».

Τα όνειρα καλά κρατούν... Συνεχίστε μόνο έτσι, μην το χαλαρώσετε και μας πάρει ο ύπνος...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :