Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ν.ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ : Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό, θεωρεί πως οφείλεται η φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό,-που δεν είναι και από τις καλύτερες για την ομάδα μας-, σύμφωνα με δηλώσεις του ο Νίκος Δεληγιάννης στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" :

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

"Πάνω-κάτω είναι αυτά που γράφονται στις εφημερίδες. Είμαστε στους πέντε μήνες απλήρωτοι και πάμε στον έκτο. Φτάσαμε Απρίλιο μήνα δείχνοντας ζήλο στις προπονήσεις. Η χρόνια ήταν πολύ δύσκολη και αυτό φαίνεται και στα αγωνιστικά θέματα. Η πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα οφείλεται σε ένα βαθμό στην οικονομική κατάσταση. Οι προπονήσεις είναι διπλές, η καθημερινότητά μας είναι σκληρή και αποφασίσαμε κάποια στιγμή ότι δεν μπορούμε να πάμε άλλο".

Αν θα λυθεί το ζήτημα:
"Υπάρχουν άνθρωποι που δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν, αλλά όλα γίνονται από τις φιλότιμες προσπάθειες 2-3 ανθρώπων έτσι δεν γίνεται δουλειά. Δεν μπορεί μόνο από τις προσπάθειες ενός ή δύο ατόμων, δεν φτάνει. Χρειάζεται κινητοποίηση από όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού για να προχωρήσουμε".

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διακριθεί στην Ευρώπη:
"Με ενοχλεί όσο δεν φαντάζεσαι όπως και όλους τους συμπαίκτες μου. Η πορεία της ομάδας είναι συνυφασμένη με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Η ομάδα ανανεώνεται από το 2002 και όλοι αυτοί που έρχονται γαλουχούνται με τη νοοτροπία να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη. Φέτος ήταν η χειρότερη χρονιά. Για εμένα, τον Αφρουδάκη, τον Χατζηθεοδώρου και τον Σχίζα λόγω ηλικίας λιγοστεύουν οι προσπάθειες για ευρωπαϊκή κούπα. Βέβαια η διάθεσή μας να πάμε σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό τελικό μεγαλώνει. Ακόμα και οι νεότεροι αθλητές έχουν την ίδια φλόγα αλλά πρέπει να βρεθεί η σωστή χημεία".

Σχετικά με όσα γίνονται με την Εθνική ομάδα:
"Είναι μια ιστορία που ξεκινάει καιρό πριν και πρέπει να τελειώσει άμεσα. Θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται να κρατήσουν μια υπεύθυνη στάση. Ίσως εμείς να έχουμε αντιδράσει κάποιες στιγμές υπερβολικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει κάτσουμε να ακούμε ότι εμείς φέραμε το πόλο 20 χρόνια πίσω. Και αυτά ακούγονται από ανθρώπους που μέχρι πριν 10 χρόνια δεν είχαν καμία σχέση με την υδατοσφαίριση.

Θα πρέπει να δούμε αν θα κάνουμε ένα βήμα πίσω. Από την άλλη θα πρέπει και η ομοσπονδία να καταλάβει ότι τα χρήματα τα οποία μας οφείλει θα πρέπει να μας τα δώσει γιατί είναι ο ιδρώτας μας. Από την άλλη να καταλάβουν ότι η εθνική ομάδα έχει ανάγκη όλους τους αθλητές. Αυτή είναι η άποψή μου και αυτό πιστεύω ότι είναι το συμφέρον της εθνικής ομάδας".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :