Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΙΟ...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "espressonews.gr" ο Ολυμπιακός κοιτάει την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Ανόρθωση από τον περασμένο Ιανουάριο.

Στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ρήτρα ύψους 1 εκ ευρώ αν επιθυμεί η Ανόρθωση να τον αποκτήσει και αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός θα μπορεί να διαπραγματευτεί κατ'ευθείαν με τους Κύπριους. Διαφορετικά, ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει με το ποσό των 1,4 εκ ευρώ που είναι όρος στην συμφωνία του περασμένου Ιανουαρίου και αν ο παίκτης πάει στον Παναθηναϊκό το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να μεταγραφεί σε οποιαδήποτε ομάδα, εντός και εκτός συνόρων.

Στον Πειραιά θεωρούν αξιόπιστη λύση τον Βαγγέλη Μάντζιο για την επίθεση της ομάδας, είχαν ενδιαφερθεί και στο παρελθόν, όταν ο παίκτης έπαιζε ακόμη στον Πανιώνιο, και θεωρούν ότι με μία τέτοια κίνηση θα κοντράρουν τον Παναθηναϊκό και σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Στα συν , ότι ο Βαγγέλης Μάντζιος, πριν μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό είχε δηλώσει οπαδούς του Ολυμπιακού...

Σαφώς και οι προτεραιότητες στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης είναι άλλες για την ομάδα μας, αλλά -θεωρητικά πάντα- για να είναι πλήρης η επιθετική μας γραμμή θα χρειαστεί σίγουρα η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :