Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ FINAL-4


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σέρβικης ιστοσελίδας "Blic" (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) η κόντρα που υπάρχει μεταξύ των οπαδών και της διοίκησης της Παρτιζάν, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα του Βουγιόσεβιτς.

Το πρόβλημα είναι ότι αρχικά η διοίκηση είχε πει στους "Grobari" ότι θα τους δώσει 1000 εισιτήρια για το φάιναλ φορ στο Παρίσι , εν συνεχεία και μετά από πολλές διαπραγματεύσεις λόγω υποχρεώσεων της ομάδας συμφώνησαν στα 460 για να επανέλθει η Παρτιζάν και να τους μειώσει άλλα 130…

Εκεί έγινε η...έκρηξη από την πλευρά των "Grobari" ,που έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία υποστήριζαν ότι δε θα πάει κανείς στο Παρίσι. Η διαμαρτυρία τους λοιπόν πήρε διαστάσεις με τη φήμη που έλεγε ότι στο ματς με τη Ζέλεζνικ θα σημειωθεί εμπάργκο, αλλά τελικά στον Πιονίρ πήγαν 2000 άνθρωποι…Όσοι πάνε συνήθως.

Το θέμα πάντως είναι ότι ηρεμία στους κόλπους της Παρτιζά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή...Κάθε άλλο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :