Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΙΟΥΒΕNTOYΣ ΓΙΑ ΠΟΟΥΛΣΕΝ *BINTEO*


Eίναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στις άλλες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας , μία θέση στην οποία σίγουρα θα ενισχυθεί θα είναι αυτή του αμυντικού χαφ.

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τα αμυντικά χαφ που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό είναι ο Δανός Πόουλσεν που σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα φέυγει οριστικά απο τη Γιουβέντους.

Η "μεγάλη κυρία" πουλάει τον ποδοσφαιριστή και ο δίαυλος επικοινωνίας που έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός με την Ιταλική ομάδα από την μεταγραφή του Μέλμπεργκ στην ομάδα μας θα παίξει καταλυτικό ρόλο εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει νύξη στη Γιουβέντους,και έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση που ο παίκτης παραχωρείται...

Ο Δανός είναι σίγουρα μία πολύ καλή λύση και μάλιστα μέσα στις δυνατότητες του Ολυμπιακού όσον αφορά το ποσό που απαιτείται για μία τέτοια μεταγραφή...Όπως ακούστηκε, η Γιουβέντους θα είναι ικανοποιημένη με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ ευρώ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑ :


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :