Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΒΑΖΕΙ "ΛΙΟΝΤΑΡΙ" ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ...


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "exedrasports.gr" o Ολυμπιακός και ο Πανσερραϊκός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για τον 21χρονο αμυντικό Τάσο Παπάζογλου, παίκτη τον οποίο οι ερυθρόλευκοι παρακαλουθούν ένα χρόνο τώρα.

Ο νεαρός στόπερ έχει κάνει δύο πολύ καλά πρωταθλήματα με τη φανέλα των "λιονταριών" και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ελπίδων, η οποία πήρε την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Έχει ξεκινήσει από την ακαδημία των Σερρών και θεωρήται ένας από τους πλέον εξελίξιμους στόπερ στην Ελλάδα, ενώ είναι ο παρτενέρ του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει τώρα αλλά να τον αφήσει στην ομάδα των Σερρών τουλάχιστον για ένα χρόνο ώστε να πάρει ακόμα περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, αφού αυτή τη στιγμή με Α.Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ (πόσο μάλλον αν μείνει και ο Ζεβλάκοφ), δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος έτσι κι αλλιώς να κοιτάξει για Έλληνες παίκτες αφού αυτό ζητάει η Ουέφα και στα επόμενα χρόνια μάλλον θα εφαρμοστεί η πρόταση για τα 10 "εγχώρια" συμβόλαια.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός κοιτάει ακόμη ένα παίκτη του Πανσερραϊκού, και αυτός δεν είναι άλλος από τον 18χρονο Δημήτρη Ανάκογλου. Ο (επίσης) διεθνής με την Εθνική Ελπίδων μέσος είναι εξαιρετική περίπτωση ,αρέσει στο λιμάνι και δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα και γι'αυτόν ώστε ν'αποκτηθούν "πακέτο" από την ομάδα των Σερρών.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :