Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ TΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Οργιάζουν οι φήμες, από έγκυρες πηγές, ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζουν προσφορά στον Σωκράτη Κόκκαλη ύψους 100 εκ ευρώ, για ν'αποκτήσουν το πλειοψηφιακό πακέτο των μετοχών. Όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώνουμε. Σημαντικό ρόλο λοιπόν θα παίξει και η αποτίμηση που έχει αρχίσει ήδη η τρίτη κατά σειρά εταιρεία. Θυμίζουμε ότι η πρώτη είχε εκτιμήσει την ΠΑΕ στα 70 εκ ευρώ και η δεύτερη στα 120 εκ ευρώ.

Στις 13/5 γράψαμε : (κλικ για να δείτε όλο το άρθρο) :"Τέλος, υπάρχουν οι φήμες ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει στο μυαλό του ν'αποχωρήσει οριστικά από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι... Από το στενό του περιβάλλον αυτή είναι η προτροπή , ενώ και ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος (!!!) από τη στάση του κόσμου. Στο μυαλό του λοιπόν είναι να βγάλει προς πώληση το πακέτο των μετοχών που έχει στα χέρια του"...

*Επειδή κάποιοι μας ρωτάτε για το τι εστί Βαγγέλης Μαρινάκης στον τομέα των επιχειρήσεων, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ένα πρόσφατο άρθρο από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :