Κυριακή 23 Μαΐου 2010

TΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤA ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ


Μέσα στην αγωνία είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού των οποίων λήγουν τα συμβόλαια στο τέλος Ιουνίου.

Ας δούμε μία μία τις περιπτώσεις .

Ζεβλάκοφ - Πάντος : Και οι δύο θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ολυμπιακό,εκτός και αν τους προκύψει κάποια εξωπραγματική πρόταση. Παρόλο που ο διεθνής Πολωνός αμυντικός έχει πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο από τον Ατρόμητο με αποδοχές ύψους 300.00 ετησίως, κρούση από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και από ομάδες του εξωτερικού, ο "Ζέβλα" έχει την προφορική δέσμευση της διοίκησης ότι θα μείνει για ακόμα ένα χρόνο, και αυτό είναι το πιθανότερο. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Τάσο Πάντο, τον οποίο έχουν βάλει στο μάτι ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης αλλά και ο Πας Γιάννινα, με τις πληροφορίες να λένε μάλιστα ότι η ομάδα της Ηπείρου του προσφέρει κλειστό τριετές (!) συμβόλαιο.

Ντομί - Στολτίδης - Κόβατς : Παρόλο που και οι τρεις θα ήθελαν να παραμείνουν, το συμβόλαιό τους δεν πρόκειται ν'ανανεωθεί.

Λούα Λούα - Πάρντο : Στην αναμονή είναι αυτές οι δύο περιπτώσεις, παρόλο που δεν έγινε χρήση της οψιόν που υπάρχει στα συμβόλαιά τους ώστε ν'ανανεωθεί αυτόματα η συνεργασία με το σύλλογο. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των ποδοσφαιριστών.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :