Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

TI IΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ


Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τί θα ισχύσει σχετικά με τα εισιτήρια του 4ου τελικού της Α1 ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί αύριο 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει σχετικά με τον εξ αναβολής 4ο τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 ανδρών μεταξύ της ομάδας του και του Παναθηναϊκού Α.Ο. την Πέμπτη 13/5 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη, τα εξής:

Α. Όσοι φίλαθλοι διαθέτουν το απόκομμα του εισιτηρίου του αναβληθέντος σημερινού τελικού για να τους επιτραπεί η είσοδος στον εξ αναβολής αγώνα καλούνται να προσέλθουν την Πέμπτη 13/5 στα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας από τις 13:00 έως τις 15:00 προκειμένου να το ανταλλάξουν με εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα.

Β. Το ίδιο ισχύει και για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Γ. Όσοι φίλαθλοι διαθέτουν ολόκληρο εισιτήριο του αναβληθέντος αγώνα λόγω του ότι δεν προσήλθαν σε αυτόν θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν το εισιτήριο τους και στο εκδοτήριο του κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη από τις 17:00 έως τις 18:30.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. έχει αποδείξει ότι σέβεται και τους φιλάθλους και τον αθλητισμό που υπηρετεί και για αυτό κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε οι αγώνες του να διεξάγονται σε φίλαθλο πνεύμα και με την βασική αρχή της ευγενούς άμιλλας.

Ζητάει κατανόηση από τους φιλάθλους για την ταλαιπωρία που υποβλήθηκαν είναι όμως βέβαιος ότι δεν κουράζονται ποτέ προκειμένου να στηρίζουν τις ομάδες του".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :