Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

AΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ 20% ΤΩΡΑ, ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΠΑΕ!


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημερινό ραντεβού Κόκκαλη-Μαρινάκη συζητήθηκαν αρκετοί παράμετροι μίας πιθανής συνεργασίας.

Το σενάριο όμως που έφερε χαμόγελα και στις δύο πλευρές ήταν το εξής :

O Bαγγέλης Μαρινάκης μπαίνει άμεσα στην ΠΑΕ, με αγορά ενός ποσοστού μετοχών κοντά στο 20%, με την προϋπόθεση σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα (πιθανότατα 2 ετών) να περάσει στα χέρια του όλο το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

Μία εξέλιξη που αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο άντρες,αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει πρόβλημα να συνυπάρξει με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Αυτό που μάθαμε, είναι ότι πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας αλλάζει αφού πλεόν (και εφόσον όλα πάνε καλά την Παρασκευή) το χρήμα που θα δαπανηθεί για την ενίσχυση της ομάδας δε θα έχει καμία σχέση με αυτό που είχε προγραμματιστεί.

Με αυτό το δεδομένο, το πιο πιθανό είναι να μην προχωρήσει άμεσα κάποια μεταγραφική κίνηση (ίσως εξαίρεση να είναι του Γέστε που κάνει "κλικ" στον κόσμο) μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ολυμπιακού οριστικά στη συνάντηση της Παρασκευής...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :