Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ!


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό είναι πλέον γεγονός. Ο Βάσκος τεχνικός θα έχει ετήσια αμοιβή 800.000 ευρώ και ουσιαστικά το θέμα πλέον είναι διαδικαστικό, αφού απομένει η ρύθμιση κάποιων λεπτομερειών πριν υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο, δίπλα στον Βάσκο τεχνικό να τοποθετηθεί ο Αλέξης Αλεξανδρής...

* Ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από την απόκτηση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού, Παπάζογλου και Ανάκογλου με το θέμα να τελειώνει και τυπικά μέσα στις επόμενες μέρες.

** Στο θέμα των συνδέσμων, η λύση αναμένεται να βρεθεί αμέσως μετά το Δ.Σ (14/6) έτσι ώστε να μπορούν ξανά οι σύνδεσμοι να πουλάνε εισιτήρια στα μέλη τους.

*** Στα διοικητικά του Ολυμπιακού, ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά 99% συνεχίζει μόνος, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θ'αναβαθμιστεί ο ρόλος του εκπροσώπου της Θύρας 7 στο Δ.Σ της ΠΑΕ,Μιχάλη Κουντούρη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :