Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΕΑΟΥΑ Ο ΓΕΣΤΕ;


Σύμφωνα με Ρουμανικά δημοσιεύματα ο Ισπανός χαφ Φραν Γέστε βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με την Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ είναι από τις περιπτώσεις που εδώ και καιρό εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Κατά το στάδιο της προετοιμασίας των ‘’ερυθρολεύκων’’ στο Μόναχο, θα αντιμετωπίσουν την παραπάνω Ρουμάνικη ομάδα σε φιλικό αγώνα, εφόσον θα έχουν προηγηθεί οι φιλικές αναμετρήσεις στις 1 Ιουλίου με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στις 4 Ιουλίου με την Σλάβια Πράγας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός αρχικά ήταν να αντιμετωπίσει την Ζυρίχη, ως τελευταίο φιλικό παιχνίδι, αλλά επειδή δεν υπήρξε οριστική συμφωνία, στράφηκε προς τους Ρουμάνους.

Αν στο αμέσως επόμενο διάστημα οι ‘’ερυθρόλευκοι’’ δεν κινηθούν για τον Γέστε,αντί να τον έχουν στο δυναμικό τους είναι πολύ πιθανό να τον αντιμετωπίσουν ως αντίπαλο στο φιλικό με τη Στεάουα.

Άλλωστε, όπως έχει ακουστεί πάρα πολλές φορές, ο Γέστε είναι από τους πρώτους παίκτες που ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός λόγω των Βαλβέρδε και Ιμπάνιεθ, αφού ο δεύτερος είναι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :