Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΜΕ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ;


Κανείς δε μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Δεδομένο είναι πάντως ότι στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ αρέσει το μοντέλο της Μπαρτσελόνα, που διαθέτει νεαρό προπονητή και ισχυρό τεχνικός διευθυντή.

Στο μυαλό των αδελφών Αγγελόπουλων υπάρχει όλο και πιο έντονα να προτείνουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στον Ντούσαν Ίβκοβιτς που έχει συνδέσει τ'όνομά του με το triple crown του 1997.

Όσον αφορά τον προπονητή οι φήμες που έχουν ακουστεί αναφέρουν δύο ονόματα. Στην κορυφή της λίστας ο Γιάννης Σφαιρόπουλους,άνθρωπος που εκτιμούν απεριόριστα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ , αλλά και ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος έχει συνεργαστεί και κατά το παρελθόν με τον "σοφό".

Όλα αυτά θ'αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά μόλις κλείσει και τυπικά το κεφάλαιο του Παναγιώτη Γιαννάκη, είναι πάντως ενδεικτικά για το πως έχουν σκεφτεί την επόμενη μέρα οι διοικητικοί ηγέτες του Θρύλου...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :