Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ!


Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "contra.gr" o Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε χθες βράδυ με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη σε μαγαζί της Βουλιαγμένης με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρη να είναι παρών.Η συνομιλία κράτησε περίπου 40 λεπτά.

Ο Λαυρεντιάδης ήταν στην πλατεία Νυμφών όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, Γιώργο Καρατζαφέρη, την σύζυγό του, Βένυ, καθώς και άλλα τρία άτομα.Στην πλατεία, κυκλοφορούσαν διάσπαρτοι άντρες ασφαλείας και έτσι αντιλήφθηκαν όλοι ότι κάποια σημαντικά άτομα είναι στην καφετέρια.

Στη μία μετά τα μεσάνυχτα ένα τζιπ έκανε την εμφάνισή του ,σταμάτησε στη μέση του δρόμου και ο οδηγός του που δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέβηκε και περπάτησε προς το τραπέζι της παρέας.

Ο γνωστός εφοπλιστής αφού χαιρέτησε την παρέα κάθησε ακριβώς δίπλα στον Λαυρεντιάδη ώστε να μπορούνε να μιλάνε χωρίς να τους ακούνε οι άλλοι. Το κλίμα στην παρέα άλλαξε, οι υπόλοιποι έγιναν μία ξεχωριστή παρέα παρόλο που έμειναν στις θέσεις τους.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άντρες κράτησε περίπου 40 λεπτά, και μετά το τέλος της συζήτησης, η παρέα διαλύθηκε και οι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν.

Το χθεσινοβραδυνό ραντεβού ανάμεσα σε Μαρινάκη και Λαυρεντιάδη, μετά τη συνάντηση του εφοπλιστή με τον Σωκράτη Κόκκαλη το μεσημέρι, και τον άλλο να έχει ήδη αποκτήσει ποσοστό του “Καραϊσκάκη” δεν μπορεί να είναι τυχαίο και να μην συνδέεται με τον Ολυμπιακό...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :