Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ!


Ο έμπειρος παράγοντας με την πολυετή επιτυχημένη θητεία στην ομάδα μας, θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ και αυτός που θα τρέχει τα μεταγραφικά ζητήματα. Άλλωστε σε όλους είναι γνωστή η πειστικότητα και η αποτελεσματικότητά του!

Από σήμερα έχει εγκατασταθεί στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στη θέση που είχε μέχρι τώρα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης από τον οποίο ήδη έχει ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε να καλυφθούν τα πολλά κενά του ρόστερ της ομάδας μας.
Ο Λούβαρης δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από μάνατζερ οι οποίοι προτείνουν συνεχώς παίκτες. Θα έχει λοιπόν εκ νέου συνάντηση με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη προκείμενου να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και να αρχίσει η ομάδα την υλοποίηση των μεταγραφών και την ενδυνάμωση του ρόστερ της. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη η ομάδα αναχωρεί για το Μόναχο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, ενώ στις 15 Ιουλίου έχουμε και τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Αλβανική Μπέσα!

Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΣ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ!

Όπως αναφέρει το ΦΩΣ οι δύο παίκτες έχουν προταθεί στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αρέσουν στην διοίκηση. Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη πρόταση αλλά θα μιλήσουν πρώτα με την Τότεναμ και αντίστοιχα με τη Μαρσέιγ ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους.
Είναι παίκτες που κάνουν τη διαφορά, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα και παράλληλα να στείλουν τον κόσμο στο αεροδρόμιο. Θα ξεκινήσουν λοιπόν οι επαφές και εφόσον το έδαφος είναι πρόσφορο ο Λούβαρης θα κάνει την πρότασή του.

*Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η υπόθεση του ΓΚΟΥΤΙ είναι σε πολύ καλό δρόμο….. εν αναμονή λοιπόν!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :