Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...


Μία λίστα με ονόματα που προκαλούν...ζαλάδα υπάρχει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος την μελατάει ενώ για κάποιες περιπτώσεις έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές προκειμένου να διαπισωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Ονόματα όπως αυτά των Τρεζεγκέ , Γιοβάνοβιτς, Κάλστρομ , Γκούτι,Γκοβού , Γκούτι, Σένα , Καμορανέζι ,Ρικέλμε, Μπραντάο ,Εσκουντέ , Τζιοβάνι Ντος Σάντος , Βαλμπουενά και Ντέκο μόνο εύκολες περιπτώσεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Την ίδια ώρα, ανοικτή παραμένει η υπόθεση της επιστροφής του Νέρι Καστίγιο που λογικά μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει, ενώ υπάρχει πιθανότητα να γίνει κίνηση και για τους Νάτσο Σκόκο και Μπερνάρ Κουμορτζί (ειδικά αν παραμείνει ο Λίνεν).

Στο λιμάνι, δεν έχουν ξεχάσει ούτε την περίπτωση του 19χρονου αμυντικού μέσου της Χάβρης, Φοφανά.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Πειραιώτης εφοπλιστής θα κινηθέι για δύο "μπαμ" με τις προτεραιότητα στις περιπτώσεις των Τρεζεγκέ Γιοβάνοβιτς και Ντέκο. Ο Ντέκο ανέβηκε πιο ψηλά στη λίστα,από τη στιγμή που οι πρώτες επαφές με τον Ρικέλμε δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές, χωρίς φυσικά να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι... Απλά, ο Αργεντίνος δείχνει να μην εχει ξεκαθαρίσει με τον εαυτό του ακόμα αν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη ή όχι...

Τέλος, να σημειώσουμε ότι προτάθηκε ο διεθνής Δανός ακραίος χαφ, Ντένις Ρόμενταλ, ως αντί-Γκαλέτι. Ο Ρόμενταλ, είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό τη χρονιά που η ομάδα μας απέκτησε τον Γκαλέτι και τελευταία στιγμή η ομάδα μας έκανε στροφή στον "Λούτσι" που θεωρήθηκε καλύτερη περίπτωση από τον Δανό...Η περίπτωσή του εξετάζεται, αφού κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :