Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ : ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


Συνέντευξη στη γαλλική ιστοσελίδα «Football.fr» παραχώρησε ο Λομάνα Λούα Λούα και μίλησε για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Πώς τελείωσε η σεζόν στην Ελλάδα για την ομάδα σου;
«Χάσαμε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το λιγότερο κακό, καθώς ο σύλλογος έχει ακόμα μία ελπίδα να ξαναπάει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση».(Aυτό είναι που λέμε...εκτός τόπου και χρόνου!!!!!!!!!!!!!)

- Το συμβόλαιο σου λήγει στις 30 Ιουνίου. Θα μείνεις στον Ολυμπιακό;
«Εχω υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών τον Γενάρη με οψιόν για επέκταση ακόμα δύο έτη. Δεν σας κρύβω ότι δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει. Θα περιμένω την πρόσληψη του καινούργιου προπονητή και να δω τι μεταγραφική πολιτική θέλει πραγματικά να κάνει. Χρειάζομαι όλα αυτά πριν αποφασίσω. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να παίξω σε έναν φιλόδοξο σύλλογο».

-Δηλαδή θα φύγεις αν πλέον δεν καλύπτονται οι φιλοδοξίες σου;
«Για να πάρω την απόφασή μου χρειάζονται και τα δύο. Θέλω να ακούσω ότι θέλουν να μείνω και ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο που να με καλύπτει. Προς το παρόν απολαμβάνω τις διακοπές μου».

-Πώς έγινε και βρέθηκες μόλις στα 27 σου στο Κατάρ;
«Δεν ξέρω. Δεν ήταν δικιά μου ιδέα αυτή η μεταγραφή. Με έβαλαν στο… ψυγείο. Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Αλ Αραμπί, λίγο αφότου είχα υποβληθεί σε μια επέμβαση. Το έμαθα δύο ημέρες πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Και για να μην τα χάσω όλα το δέχτηκα. Δεν μου έμειναν καλές αναμνήσεις από την εμπειρία μου στην Ντόχα».

-Και γιατί επέστρεψες στον Ολυμπιακό και μάλιστα για συμβόλαιο έξι μηνών;
«Επειδή η ομάδα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ και επειδή πέθαινα από επιθυμία να αποδείξω ότι είχαν άδικο που με έδιωξαν».

-Σε ποιο πρωτάθλημα θα ήθελες να παίξεις;
«Πιστεύω ότι έχει τελειώσει ο κύκλος μου στο αγγλικό ποδόσφαιρο και δεν θέλω να επιστρέψω, εκτός κι αν έρθει μια απίστευτη πρόταση. Αντίθετα η Γαλλία θα ήταν μια ωραία πρόκληση και θα μου ταίριαζε πλήρως. Θα ήθελα να παίξω στην Μπορντό, Λιόν, Παρί Σ.Ζ., ή Μαρσέιγ. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρόκειται για ομάδα που θα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που θέλω είναι ένας σταθερός, φιλόδοξος σύλλογος, με σχέδια για το μέλλον».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :