Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Γιώργος Κατσικογιάννης ο οποίος είχε παραχωρηθεί σαν δανεικός στον ΟΦΗ (λες και δεν υπήρχαν άλλες ομάδες!!!) στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Ο νεαρός αμυντικός μέσος πήρε χρόνο με την ομάδα της Κρήτης ,είχε αρκετά καλή παρουσία και θα έχει τη δική του ευκαιρία να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος περιμένει πως και πως να επιστρέψει στο λιμάνι και όπως όλα δείχνουν θα κάνει παρέα στην πρώτη ομάδα στους άλλους πιτσιρικάδες που θα προωθηθούν , όπως οι Βάντερσον,Παναγόπουλος, Βαλεριάνος, Σοϊλέδης, Φετφατζίδης και Νικλητσιώτης.

Οι περισσότεροι απ'αυτούς βέβαια έχουν προπονηθεί ξανά με την πρώτη ομάδα και έχουν και κάποιες συμμετοχές σε αγώνες, αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα φέτος, θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.


Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός εντός των ημερών θα καλέσει τον Λεωνίδα Παναγόπουλο ν'ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού λήγει στο τέλος του μήνα. Στο 23χρονο γκολκίπερ θα προταθεί νέο τετραετές συμβόλαιο,αφού ο Αλέκος Ράντος πιστεύει πολύ στο ταλέντο του.Σαφώς και δε θα είναι η πρώτη λύση για τα δοκάρια του Θρύλου,αλλά θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής, αντίθετα με τα προηγούμενα χρόνια.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :