Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ* EΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ!


Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί, ο χρόνος πιέζει αφόρητα και η λύση Αλεξανδρή φαντάζει η πλέον...ενδεδειγμένη και χωρίς κόστος!

Γιατί λοιπόν ο Κόκκαλης να πάει στην πλατεία Αλεξάνδρας και να δώσει κατευθύνσεις για διαπραγματεύσεις για τον νέο προπονητή; Ένα τηλέφωνο αρκεί στον Αλέξη Αλεξανδρή για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Ολυμπιακού.

Στο μοναδικό που "κολλάει" μέχρι στιγμής η ανακοίνωση του Έλληνα προπονητή είναι η αντίδραση του κόσμου και ειδικά της Θύρας 7,που έχει στείλει ξεκάθαρα το μήνυμα επανειλλημένα ότι θέλει κανονικό προπονητή και δε θ'ανεχθεί πειράματα ΚΑΙ φέτος στον Ολυμπιακό.

Για Καρεμπέ δίπλα του ή κάποιον άλλο δεν έχει γίνει γνωστό κάτι μέχρι στιγμής,αφού στην διοίκηση μελετάνε τον καλύτερο τρόπο για να το...περάσουν στον κόσμο.

Βλέπετε, σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν τα νέα διαρκείας...

Το πιθανότερο είναι πάντως ν'ανακοινωθεί στον κόσμο με την παράλληλη απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών τους οποίους έχει ήδη κλείσει (προφορικά) ο Ολυμπιακός, ώστε να μειωθούν οι αντιδράσεις του κόσμου...

*Μέλος του Δ.Σ κάνει απέλπιδες προσπάθειες να ανατρέψει την απόφαση πρόσληψης Αλεξανδρή...Θα τα καταφέρει;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :