Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

H IKANOΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ...ΒΑΛΒΕΡΔΕ!


Μετά την τετράωρη χθεσινή σύσκεψη κορυφής στην πλατεία Αλεξάνδρας πολλοί ερμήνευσαν την ικανοποίηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου ως «σημάδι» ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης, «άναψε» το πράσινο φως, ώστε να γίνει η συνάντηση με τον Βαλβέρδε για να κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είναι γνωστό και σας το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι υπέρ της επιστροφής Βαλβέρδε στην ομάδα και θεωρεί τον Βάσκο ως την ιδανική επιλογή για τον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Χθες το βράδυ οι φήμες περί ταξιδιού του Χρυσικόπουλου ήταν έντονες ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Βαλβέρδε φέρεται αυτήν τη φορά έτοιμος να απαντήσει καταφατικά σε πρόταση του Ολυμπιακού για να επιστρέψει στον Πειραιά και δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει «γέφυρα» προκειμένου να γίνει νέα επαφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με 800.000 ευρώ ο Βαλβέρδε υπογράφει χωρίς αντίρρηση, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι και ο προπονητής τον οποίο θέλει η πλειονότητα των οπαδών του Ολυμπιακού,αλλά και των παικτών.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :