Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

KAI Ο ΦΟΥΛΟΠ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ


Ο διεθνής Ούγγρος τερματοφύλακας της Σάντερλαντ Mάρτον Φούλοπ είναι στη λίστα του Ολυμπιακού που ψάχνει την καλύτερη λύση για την νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.

Φέτος είχε 13 παρουσίες με την Σάντερλαντ και άλλες 3 με την Μάντσεστερ Σίτι στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός.

Η διοίκηση της Σάντερλαντ τον παραχωρεί με ένα ποσό λίγο πάνω από το 1,5 εκ ευρώ και δεν είναι λίγοι αυτοί που στην πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν τον 27χρονο Ούγγρο ως την καλύτερη λύση για τη θέση που θα μείνει κενή από την πιθανή αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη.

Πάντως, όπως δήλωσε ο ατζέντης του Φούλοπ στην εφημερίδα "Goal", ο πελάτης του γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και δεν έχει πρόβλημα να έρθει και να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι:

«Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση. Εχουμε και κάποιες προτάσεις από Αγγλία που θα εξετάσουμε. Φυσικά και θα μας ενδιέφερε ο Ολυμπιακός, αλλά όπως σας είπα δεν έχουμε μιλήσει με κανένα τουλάχιστον προς το παρόν».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :