Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

AKAΛΕ ΚΑΙ ΑΛΜΠΙΝ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Μετά την αρνητική κατάληξη της υπόθεσης του Νενέ που αποκτήθηκε από την Παρί, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξετάζει λύσεις για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό στην αριστερή πτέρυγα.

Την Κυριακή, ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα μιλώντας με τους «ερυθρόλευκους» επανέφερε το όνομα του Χουάν Αλμπίν της Χετάφε, τον οποίο θεωρεί ιδανική περίπτωση. Πρόκειται για έναν Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή 24 ετών, που αγωνίζεται στη Χετάφε και μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Η ομάδα του τον παραχωρεί με ένα ποσό περίπου 800000 ευρώ, ενώ άλλα τόσα θα ζητήσει και ο ίδιος για ετήσιες απολαβές.

Ο συγκεκριμένος παίκτης συνοδεύεται και από καλές συστάσεις, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον είχε ζητήσει πριν από δύο χρόνια, ωστόσο τότε κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο καθώς βρισκόταν στο στόχαστρο της Ρεάλ Μ. και της Μίλαν.

Άλλη μία λύση για τη θέση που προκρίνεται από τους Πειραιώτες είναι ο Κάνγκα Ακαλέ της Λανς. Ο Ιβοριανός πρέπει να βρει ομάδα γιατί αλλιώς θα αναγκαστεί να δεχθεί μείωση αποδοχών κατά 35% από τους Γάλλους.

Πάντως, αυτός που θα ήθελαν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι ο Άλμπερτ Ριέρα που η Λίβερπουλ τον έχει στους υπό παραχώρηση παίκτες, ενώ ξανακούστηκε το όνομα του Νοτιοαφρικανού Σίφι Τσαμπαλάλα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :