Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ


Εκτός από τις γνωστές δύο θέσεις ξένων, που πιάνουν ο Ντουντού Σεαρένσε με τον Ντιόγκο, κλειστή είναι και μία τρίτη ακόμη, την οποία έχει ο πιο νεαρός σε ηλικία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο Βάντερσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βάντερσον δεν δέχεται να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα, την στιγμή που τόσο η διοίκηση όσο κι ο Έβαλντ Λίνεν σκέφτονται την παραχώρησή του μέσα στο καλοκαίρι, ώστε αφενός μεν να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, απ' ότι αν θα μείνει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αφετέρου δε να αδειάσει κι άλλη μία θέση ξένου, μετά από εκείνη του Λεονάρντο, που δόθηκε δανεικός στην Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε.

Σημειωτέον ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος ακόμη δεν έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα στο Μόναχο, αφού κάνει την αποκατάστασή του μετά τον τραυματισμό του στο τέλος της περασμένης σεζόν και το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αναρωτιέται πως έχει απορριφθεί από τον Γερμανό τεχνικό, την στιγμή κατά την οποία ακόμη δεν έχει παίξει ούτε σε διπλό.

Όπως κι αν έχει, ο Βάντερσον, μέσω των δικών του ανθρώπων, λέει πως είτε θα μείνει κανονικά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με την πρώτη ομάδα, είτε θα φύγει, έχοντας σπάσει το συμβόλαιό του...

«Εμείς κάναμε μία συμφωνία και περιμένουμε να τηρηθεί. Αν δεν τηρηθεί, ποιος ο λόγος να μείνει το παιδί;» τονίστηκε από τους εκπροσώπους του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :