Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ...


Δύο καλούς ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση θέλει ο Έβαλντ Λίνεν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, γι αυτό επιμένει, όπως και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, για την απόκτηση δύο αμυντικών μέσων.

Ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί να έχει μία ισχυρή τετράδα στον κέντρο της μεσαίας γραμμής, καθώς θεωρεί πως οι Ντουντού και Μαρέσκα δεν αρκούν, ούτε «δένουν», όπως ισχυρίζεται, σε αυτό που θέλει να εφαρμόσει, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Κατσικογιάννης δεν έχουν δείξει ακόμα αυτά που αναμένει η ομάδα.

Ο Μάρκος Σένα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ζητάει ο Λίνεν, καθώς πρόκειται για έμπειρο, ποιοτικό και αξιόπιστο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι καλός τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα.

Μάλιστα, αν ισχύουν και όσα έχουν διαμηνύσει στη διοίκηση, δηλαδή, πως ο 34χρονος μέσος έρχεται στην Ελλάδα με συμβόλαιο 1,3-1,5 εκατομμύριο τη σεζόν συν μπόνους, με τη Βιγιαρεάλ να εισπράττει ένα εκατομμύριο, τότε θα πρόκειται για συμφέρουσα λύση. Υπάρχει και η περίπτωση του Κρίστιαν Πόουλσεν, που θέλει και η Γαλατασαράι, για τον οποίο όμως η Γιουβέντους φέρεται να ζητάει 2,5 εκατομμύρια και 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο ο 30χρονος Δανός χαφ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πάντως χρειάζεται στον άξονα και φρέσκα πόδια. Νεανικά, δυνατά και γρήγορα. Γι΄ αυτό στη διοίκηση προσπαθούν ο ένας από τους δύο αμυντικούς μέσους να είναι νεαρός ταλαντούχος και εξελίξιμος. Έχουν προκριθεί μάλιστα από την ΠΑΕ οι υποθέσεις δύο ποδοσφαιριστών από τη Γαλλία: του 20χρονου διεθνή με την ομάδα των Ελπίδων της Γαλλίας, Αλφρεντ Εντιαγέ της Νανσί και του επίσης διεθνή με την ομάδα κάτω των 20 ετών, 19χρονου Γκουεϊντά Φοφανά που ανήκει στη Χάβρη. Οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, με τον Εντιαγέ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :