Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ - ΝΤΟΥΝΤΑ!


Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ», το σίριαλ του καλοκαιριού με την μεταγραφή του Σπανούλη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ φτάνει στο τέλος του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Β. Σπανούλης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Στην υπόθεση υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που μας προϊδεάζει ότι ο Σπανούλης θα υπογράψει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον προπονητή της ομάδας μας, ενημερώθηκε ότι τον θέλει στην ομάδα ώστε να αναλάβει ηγετικό ρόλο και του εξήγησε τις σκέψεις του για εκείνον!

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη γιατί η θέληση του Ίβκοβιτς να συνεργαστεί με τον Σπανούλη και να τον κάνει ακόμα καλύτερο παίκτη μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και να «γεφυρώσει» με ….άλλο τρόπο την αμελητέα οικονομική διαφορά που υπάρχει τις τελευταίες μέρες, με βάση πάντα το συνολικό κόστος του συμβολαίου που προσφέρει η ΚΑΕ και μαζί με την εφορία «αγγίζει» τα 13,4 εκ. ευρώ!

Παρ’ ότι βέβαια η εφορία «λυγίζει» πλέον ακόμα και τους πιο δυνατούς, αντί οι Αγγελόπουλοι να υποχωρήσουν για τον Σπανούλη (όπως έκανε ο Παναθηναϊκός), δίνουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ έξτρα ανά έτος σε σχέση με τα όσα είχαν υπολογίσει!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :