Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΤΟΥΖΟ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!


Το παρασκήνιο στις επαφές του Ολυμπιακού με τον Ιταλό μάνατζερ Ντ'Αμίκο, εκπρόσωπο του Τζενάρο Γκατούζο είναι μεγάλο.

Όσο και αν η ΠΑΕ θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ο Ντ'Αμίκο ήρθε και μίλησε για τον Γκατούζο, πέρα από κάθε αμφιβολία!

Τις τελευταίες ώρες ,σύμφωνα με πληροφορίες,ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν σκοπεύει να λύσει το συμβόλαιο του Ιταλού μέσου επειδή και ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από το χρόνο συμμετοχής που είχε πέρυσι.

Η Μίλαν μάλιστα, προκειμένου να δεχθεί ο "Ρίνο" να σπάσει το συμβόλαιό του, του πληρώνει 3,5 εκ ευρώ (τον ένα χρόνο από τα δύο του συμβολαίου του), για να γλιτώσει τον δεύτερο χρόνο!

Η πλευρά του Γκατούζο πλέον, από τον Ολυμπιακό ζητάει 1,7 εκ ευρώ το χρόνο, για διετές συμβόλαιο, καθαρά και μέσω του μάνατζέρ του ξεκαθάρισε ότι μπορεί να έρθει ως ελεύθερος από την ομάδα του Μιλάνου!

Η υπόθεση που είχε παγώσει αρχικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν είναι καθόλου απίθανο να επανεξεταστεί. Ακόμα και αν τελειώσει θετικά η υπόθεση του Ριέρα...

Το ποσό που ζητάει ο Γκατούζο, είναι απόλυτα λογικό και ο Μαρινάκης, αν τον φέρει στο λιμάνι ξέρει καλά ότι θα βγάλει τη μεταγραφή του Ιταλού χαφ από τις...φανέλες και μόνο!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :