Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ Η ΜΙΛΑΝ ΣΕ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ,ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!


Σύμφωνα με την Ιταλική ιστοσελίδα "ilsussidiario.net", (φώτο-κλικ για μεγέθυνση), για να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση έκπληξη του Μπερλουσκόνι προκειμένο να δώσει τα κατάλληλα εφόδια στον πρώην τεχνικό της Κάλιαρι, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι,η Μίλαν θέλει να...ξεφορτωθεί όλους εκείνους που δεν ταιριάζουν στη νέα Μίλαν, όπως οι Καλάτζε, Γιανκουλόφσκι και Όντο.

Στη μεταγραφική όμως περίοδο -συνεχίζει το δημοσίευμα- οι "ροσονέρι" μπορούν να χάσουν έναν σημαντικό παίκτη. Τον Ροναλντίνιο.


Μόνο χαρούμενος δεν είναι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστός σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μίλαν και απογοητεύτηκε από την τελευταία πρόταση της Μίλαν για επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του και μείωση των αποδοχών του".

Aξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα, έχει τίτλο : "Ξεσηκωμένος ο Ροναλντίνιο από την Ελληνική πρόταση"!!!


* Mετά τον ίδιο τον παίκτη που μίλησε στα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ για πρόταση του Ολυμπιακού,την είδηση επιβεβαιώνουν και οι Ιταλοί λοιπόν, που προσθέτουν την πρόταση μείωσης αποδοχών της Μίλαν στον παίκτη...

** Όσο για κάποιους που μιλάνε για...πρόβλημα επειδή τον Ολυμπιακό τον ντύνει η "Puma", επειδή ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την "Νike", απλά να τους πούμε ότι τη Μίλαν την ντύνει η "Adidas"...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :