Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ;


Το θέμα της χορηγίας της φανέλας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, το χειρίζεται προσωπικά ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα, ο νέος χορηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι πολύ πιθανό να είναι η πολυεθνική εταιρία COSCO.

Η COSCO είναι πολυεθνική εταιρία με έδρα το Πεκίνο και μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες τακτικών γραμμών στον πλανήτη. Πρόκειται για μια κρατική εταιρεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Είναι ο μεγαλύτερος τακτικός μεταφορέας ξηρού χύδην φορτίου στην Κίνα.

Ο όμιλος εταιριών COSCO περιλαμβάνει 6 εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ και στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης, και έχει πάνω από 300 θυγατρικές σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στους τομείς υπηρεσιών μεταφοράς φορτίων, κατασκευής πλοίων, επισκευής πλοίων, λειτουργίας τερματικών σταθμών, κατασκευής εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και σε εμπορικές δραστηριότητες|εμπόριο, χρηματοδότηση, διαχείριση ακίνητης περιουσίας, και πληροφορική.

Κατατάσσεται έκτη μεγαλύτερη σε αριθμό πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και η ένατη μεγαλύτερη στο συνολικό όγκο εμπορευματοκιβωτίων.

Επίσης η εταιρία λειτουργεί πολλά πλοία υπό Ελληνική σημαία εκ τον οποίων ένα φέρει το όνομα COSCO Hellas.

Όπως είπαμε και παραπάνω, βάση των πληροφοριών που έχουμε… δεν είναι ακόμη σίγουρο, η COSCO έχει το προβάδισμα, δεδομένου ότι ο κ. Μαρινάκης έχει επαφές και με άλλους υποψήφιους χορηγούς.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :