Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

O NTEΪΒΙΝΤ ΡΙΒΕΡΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!


Στο λογαριασμό mail του blog μας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα και σας το παραθέτουμε αυτούσιο :

"Παιδια γεια σας. Πρωτα απ'ολα, ονομαζομαι Θεμης Καρβουντζης και ειμαι executive assistant του παλιου παικτη του Ολυμπιακου κ. David Rivers.

O κ. Rivers μεσω του group "David Rivers the Legend" στο facebook και ενος εβδομαδιαιου Forum μεσα στο group, δινει την ευκαιρια σε ολα τα μελη να μπορουν να διατυπωσουν τις ερωτησεις τους και να μπορουν να επικοινωνησουν αμεσα με τον κ. Rivers o οποιος θα απανταει στα ερωτηματα αυτα μια φορα τη βδομαδα. Οι ερωτησεις οι οποιες θα απαντηθουν θα επιλεχθουν τυχαια απο τον κ. Rivers.

Σκεφτηκα λοιπον οτι θα ηταν μια καλη ευκαιρια για ολους τους Ολυμπιακους να γνωριζουν αυτην την ευκαιρια και αν θελουν να γινουν μελη στο group και να ερθουν σε επικοινωνα με τον David Rivers. Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο μεσο προσεγγισης Ολυμπιακων απο αυτο εδω το blog και σκεφτηκα να επικοινωνησω μαζι σας. Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να λαβω νεα σας συντομα ουτως ωστε να σας ενημερωσω περαιτερω".

Ευχαριστω και παλι,
Θεμης

LINK : http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=17185273214&ref=ts

* Από τη μεριά μας ευχαριστούμε το Θέμη, και φυσικά το blog μας θα στηρίξει με τη συμμετοχή των μελών του το Group "David Rivers the Legend" στο Facebook.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :