Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ TOYΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 9.000


Από σήμερα αρχίζει και πάλι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Οι παλαιοί κάτοχοι, έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν και να κρατήσουν τις θέσεις τους στο Γ. Καραϊσκάκης, σήμερα, αύριο και μεθαύριο, που είναι και οι τελευταίες ημέρες ανανέωσης των διαρκείας.

Είναι ήδη γνωστό ότι η ανανέωση των εισιτηρίων προχωράει με εξαιρετικούς ρυθμούς ….πολύ καλύτερα από πέρσι. Αυτοί που έχουν ανανεώσει τα διαρκείας τους μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τους 8.500 και σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση πλησίαζαν τους 9.000!

Ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι κοντά στην ομάδα και είναι απόλυτα βέβαιο ότι αρκετοί από τους περσινούς κατόχους θα σπεύσουν να ανανεώσουν το διαρκείας τους αυτό το τριήμερο που λήγει η σχετική προθεσμία, άλλωστε είναι γνωστό και στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα, ότι πάντα τις δουλειές μας τρέχουμε να τις κάνουμε την τελευταία στιγμή …όσο σημαντικές και αν είναι…


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :