Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ …Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ


Στην πρεμιέρα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παίξει με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο». Θεία δίκη για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι σε ένα από τα πιο καθοριστικά ματς της σεζόν, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παναθηναϊκός, ΣΕΦ, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί ποιά ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, οι Πειραιώτες θα έχουν την δυνατότητα να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1, για την σεζόν 2010-11 και οι Πειραιώτες, όπως και στην περσινή σεζόν, θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα (16/10) τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο».

Όσον αφορά το ντέρμπι ανάμεσα στους δυο «αιωνίους», ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν στη 12η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ ενώ στην 25η (προτελευταία) οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν τους πράσινους στο ΣΕΦ και το ευχάριστο είναι πως θα έχει την δυνατότητα ο κόσμος της ομάδας να δώσει το «παρών» στο Φάληρο, καθώς ακόμη και αν δεν μειωθεί η ποινή των 9 αγωνιστικών, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα έχει ήδη εκτίσει την ποινή του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :