Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ… ΜΕΛΗ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ;


Στον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ επιδιώκουν να γυρίσουν το «χαρτί» και να μπορέσουν να αποφύγουν τα χειρότερα ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να βγάλουν το σύλλογο από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια γενικότερη κινητοποίηση στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια και τον κόσμο της ομάδας. Και όταν μιλάμε για «ερυθρόλευκη» οικογένεια, βεβαίως δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός είναι «ενιαίος και αδιαίρετος» όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Ερασιτέχνη, Γιώργος Γλου, στην εκδήλωση που έγινε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης είναι μεγάλα και δεν είναι δυνατόν να λυθούν μόνο με τις εγγραφές μελών.

Αυτό άλλωστε τόνισαν άπαντες στην εκδήλωση, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη να έχουν ήδη στο μυαλό τους και μια κίνηση που είναι πολύ πιθανό να προσελκύσει ακόμη περισσότερους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο να γραφτούν μέλη.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα «πηγαδάκια» που ακολούθησαν της λιτής εκδήλωσης στου Ρέντη, υπάρχει σοβαρή σκέψη και μεγάλη πιθανότητα να εφαρμοστεί από τη νέα διοίκηση που θα προκύψει στις 5 Νοεμβρίου να γίνει αισθητή μείωση της συνδρομής των μελών από 60 ευρώ το χρόνο σε 20 ευρώ το χρόνο. Η κρίση άλλωστε έχει αγγίξει τους πάντες και κυρίως τον απλό κόσμο, που είναι λογικό να σκέφτεται ακόμη και τα 60 ευρώ. Οι άνθρωποι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θεωρούν πως μειώνοντας σημαντικά το ποσό θα δώσουν τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να συνδράμει στον Ερασιτέχνη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :